Restaurante

Acordăm o atenție deosebită gusturilor culinare, motiv pentru care vă invităm să serviți prânzul sau cina la restaurantul MyBistro. Aflat chiar în incinta hotelului MyContinental București, restaurantul MyBistro vă întâmpină cu un meniu diversificat. Tot în cadrul hotelului nostru se află și Cofetăria Continental, unde puteți savura diverse produse de patiserie, prăjiturile casei sau băuturi pe bază de cafea. Mai mult, barul de zi din holul hotelului vă întâmpină cu o gamă impresionantă de băuturi alcoolice și non-alcoolice.

mybistro

MyBistro

La MyContinental București punem accent pe satisfacerea nevoilor oaspeților noștri, motiv pentru care acordăm o atenție deosebită gusturilor culinare. Astfel, restaurantul MyBistro își întâmpină clienții cu un meniu stil bistro, ce conține preparate din bucătăria românească, dar și din cea internațională.

Cu o capacitate de 130 locuri în interior și 60 de locuri pe terasă, restaurantul nostru este un loc ideal atât pentru întâlnirile de afaceri, cât și pentru un mic dejun în tihnă sau pentru o cină romantică.

Vezi meniul

bar de zi

Bar de zi

Cu o capacitate de 42 locuri la interior și 54 locuri pe terasă, barul de zi, aflat în lobby, oferă oaspeților o gamă largă de băuturi reci sau calde, alcoolice și non-alcoolice, menite să acopere o varietate cât mai mare de gusturi.

Atmosfera caldă, precum și designul modern și funcțional transformă momentele petrecute aici în clipe de relaxare.

Vezi meniul

cofetarie

Cofetăria Continental

Renumele și tradiția cofetăriei Continental de pe Calea Victoriei sunt motive de mândrie pentru MyContinental București deoarece ne bucurăm să vă anunțăm că am mutat aici laboratorul propriu ce dă naștere patiseriilor, prăjiturilor și torturilor, folosind experiența și expertiza unuia dintre cei mai pricepuți maeștri cofetari.

Faimosul ecler cu ciocolată sau vanilie, tarta de ciocolată și caramel sărat, mousse-ul cu ciocolată albă cu zmeură sau pralinele cu ciocolată sunt cărțile noastre de vizită. Dar, cel mai mult, ne mândrim cu tortul Roche care a revenit la fel de delicios, fiind preparat după aceeași rețetă clasică.