sali conferinta

Săli de conferință

MyContinental București vă pune la dispoziție mai multe săli de evenimente în cadrul cărora se pot organiza conferințe sau business meetings cât și petreceri corporate. Echipa noastră de specialiști este pregătită să vă stea mereu la dispoziție și să vă îndeplinească orice solicitare.

Sălile de conferință de la MyContinental București beneficiază de lumină naturală și pot găzdui evenimente de la 12 persoane până la 170 persoane, în multiple variante de amenajare a sălii: tip cinema, U-shape, classroom, recepție, cocktail, boardroom. Din cele 8 săli de conferințe, poți opta pentru cea mai potrivită evenimentului tău, în funcție de numărul de persoane și de cerințele individuale.

Dotările sălilor de conferința de la MyContinental București sunt: ecran de proiecție, videoproiector, flipchart, internet wireless de mare viteza și beneficiază de configurații modulare pentru adaptabilitate maximă. Puteți savura un coffee-break relaxant în unul din cele 4 foaiere situate la mezaninul hotelului, chiar în fața sălilor de conferințe.

Sală de conferință București

Theatre

Classroom

U-shape

Boardroom

Reception

mp

ENESCU A+B140170180
Enescu A100525260100110
Enescu B442822306064
BERLIOZ452624245054
BRAHMS452324245054
MOZART201428
CHOPIN1228
VERDI1228
ROSSINI201428

Sala Enescu

Sala Enescu este situată la mezanin și este dotată cu sistem de climatizare, acces gratuit la internet, ecran de proiecție, videoproiector și flipchart. Este o sală modulară de 180mp ce poate fi adaptată mai multor tipuri de evenimente private sau evenimente corporate.

Datorită spațiului generos, luminii naturale și vederii către fața hotelului Sala Enescu A este potrivită pentru orice tip de evenimente si poate găzdui până la 100 participanți.

Sala Enescu B are o suprafață de 64 de metri pătrați, dispune de lumină naturală și este potrivită pentru evenimente corporate cu un număr de participanți cuprins între 22 și 60 de persoane.

 

Sala Brahms

Sala Brahms este situată la mezanin și are o suprafață de 54 de metri pătrați, poate găzdui până la 50 de participanți. Pentru pauzele de cafea, sala dispune de un foyer unde participanții pot socializa și împărtăși idei de afaceri.
Sala beneficiază de lumina naturală și este dotată cu sistem de climatizare, acces WiFi gratuit, ecran de proiecție, videoproiector și flipchart.

Sala Mozart

Sala Mozart, cu o suprafață de 28 de metri pătrați, este perfectă pentru întâlniri de maximum 20 de persoane.
Sala dispune de lumină naturală și este dotată cu sistem de climatizare, acces WiFi gratuit, flipchart.

Sala Chopin

Sala Chopin este situată la mezanin, are o suprafață de 28 de metri pătrați și este perfectă pentru întâlniri, ședințe și conferințe de mici dimensiuni, cu maximum 12 de participanți.
Sala dispune de lumină naturală și este dotată cu sistem de climatizare, acces WiFi gratuit, flipchart.

Sala Verdi

Cu un spațiu restrâns și o capacitate de maximum 12 de persoane, Sala Verdi este destinată întâlnirilor corporate și ședințelor de lucru la nivel restrâns.
Sala este situată la mezanin, are lumină naturală și dispune de toate dotările pentru un eveniment corporate reușit precum și de un foyer pentru pauzele de cafea.

Sala Rossini

Având o capacitate de maximum 20 de persoane și o suprafață de 28 de metri pătrați, Sala Rossini este ideală pentru întâlniri corporate, interviuri sau workshop-uri la nivel restrâns.
Sala dispune de lumină natural, este situată la mezanin și este dotată cu sistem de climatizare, acces WiFi gratuit, flipchart. Pentru pauzele de cafea, sala dispune de un foyer unde participanții pot interacționa cu ușurință.

Sala Berlioz

Cu o capacitate de 50 de persoane și o suprafață de 54 de metri pătrați, sala Berlioz este ideală pentru întâlniri de afaceri, seminarii și conferințe.
Sala beneficiază de lumina naturală, este situată la mezanin și este dotată cu sistem de climatizare, acces WiFi gratuit, ecran de proiecție, videoproiector și flipchart.